Indre frihed er en tilstand af nærvær, ekspansion og glæde, der er uafhængig af ydre omstændigheder.

De fleste af os har oplevet øjeblikke af ubetinget frihed, hvor tiden forsvinder og vi er ét med alting. Måske har du gået alene på en strand og er blevet ét med bølgerne, vinden og sandet. Måske har du oplevet at være i flow, mens du dyrkede sport, dansede, malede eller spillede musik. Måske er du i yoga eller meditation kommet ind i en tilstand af fuldstændig indre fred og tilstedeværelse.

Oplevelserne af total frihed og ubetinget glæde er dog begrænset til korte tidsrum, sålænge vi er fanget i sindets fængel. Når sindet igen tager magten ryger vi tilbage i en dualistisk (adskilt) oplevelse af livet.

Vi oplever måske rastløshed, sammenligninger, domme, indre og ydre konflikter, besværlige mønstre etc. Der er en slags “klister” på tankerne og følelserne – og vi hænger måske fast i stress, angst, tyngde eller vrede. Vi kan også opleve at være helt velfungerende, men så alligevel have følelsen af, at der mangler noget i vores liv…..

Denne hjemmeside handler om processen hen mod en permanent tilstand af indre frihed. En tilstand, hvor sindets klister er opløst og du er fri til at opleve øjeblikket, som det er, uden at hænge fast i fortid eller fremtid. En tilstand hvor hvert øjeblik er uendeligt meningsfuldt, og tilstanden af mangel er væk.

Vi kan ikke fortælle dig hvordan din vej ser ud – det skal du selv opdage – men vi kan dele de indsigter og værktøjer, der hjalp os i gennembruddet til permanent indre frihed.

Du kan her på hjemmesiden finde beskrivelser af veje til indre frihed i ord og billeder, men bedst af alt er det at opleve det uforstyrrede nærvær (Presence) i praksis. Så hvis du føler dig inspireret, så klik ind på Aktivitetskalenderen eller skriv til info@innerfreedom.dk for at tilmelde dig mailinglisten eller et af vores kurser.

God fornøjelse!

Aktiviteter Kalender
Hvordan vi arbejder
Retreat Centret

Ifølge en gammel legende…

..var der engang en tid hvor menneskene levede fuldstændig frie af sindets fængsel. Men de misbrugte det i en sådan grad, at guderne besluttede at tage friheden fra dem og gemme den et sted, hvor den aldrig ville blive fundet.

Læs anden halvdel af historien her