“Come as you are – return as another…”

Hvad er forbindelsen mellem naturen og din egen sande natur?

Meditation på helligsteder har altid være en katalysator for fuldstændig indre frihed. At kombinere kraften på hellige steder med den personlige udviklingsproces åbner en dybere dimension på rejsen – og i livet.

“One day in a sacred site is like a hundred days of meditation” Tibetan saying.

De fleste af os har oplevet øjeblikke af ubetinget frihed, hvor tiden forsvinder og vi er ét med alting. Måske har du gået alene på en strand og er blevet ét med bølgerne, vinden og sandet Måske har du betraget en smuk solnedgang, stået på ski ned af et bjerg eller siddet ved en flod. Det er øjeblikke, hvor vores sanser er frie til at opleve det, der er  – uden sindets indblanding. Vi er fuldstændig nærværende – fyldt af liv.

Sådanne oplevelser behøver ikke at begrænse sig til nogle få sekunder eller minutter. Det kan blive vores permanente værenstilstand. På vores egen vej har vi oplevet, at processen hen mod indre frihed i høj grad katalyseres af Presence Work, som har 7 dimensioner:

 • Meditationer
 • Forløsningsarbejde
 • Energiarbejde i kroppen
 • Energiarbejde i naturen
 • Resonans-arbejde
 • Praktisk Presence
 • Undervisning og dialog

Disse 7 faktorer kombineres på mange forskellige måder på vores Inner Freedom Journeys. Leg, humor og eventyr er også nogle af hovedingredienserne. Du kan opleve Inner Freedom Journeys til:

 • New Zealand – “Into the Nature of No Mind”
 • Danmark – “Journey Through the Chakras” – Pilgrimsvandring på Samsø
 • Italien – “Ski Pilgrimage in the mountains”
 • Philippinerne – “Sea Meditation Retreat”
 • Østrig – “Flow Skiing Retreat”
 • Peru – “Sacred sites of the Inkas”
 • Japan – “Infinite Beauty – Beautiful Infinity”

Hvor vi integrerer aktiviteter som:

 • At finde kraftsteder i naturen
 • At arbejde med Jordens energilinier
 • At meditere og lave simple ritualer på helligsteder
 • At finde din egen vej ind til din sande natur
 • At svømme og kommunikere med vilde delfiner
 • At vandre og lave gående meditationer i hellige bjerge
 • At snorkle og meditere i havet over koralrev
 • At stå på flow ski som vand flyder ned af bjerget
 • At møde sæler, pingviner, hvaler, sjældne fugle, blomster, planter, farver……

De forskellige aktiviteter er altid frivillige, så hvis en aktivitet ikke føles rigtig for dig og din krop er der altid andre ting at opleve.

Aktivitetskalenderen kan du læse mere om de kommende retræter og pilgrimsrejser, hvor vi kommer til at arbejde med kraftsteder og helligsteder.

Du kan også se fotoserier fra tidligere Inner Freedom Journeys her – Facebook | Flickr

“God sleeps in the Rock, Dreams in the plant, Stirs in the animal, Awakens in man” – Sufi saying

Det planetare perspektiv – hvad med Jorden?

Kraftsteder er akupunkturpunkter på Gaia – den levende planet. Ligesom den menneskelige krop har Gaia chakraer, akupunkturpunkter og meridianer. Hun ånder – træerne er hendes lunger, floderne er hendes blodårer. Hun har bevidsthed – lige som os – bare anderledes ;o)). At lave energiarbejde på kraftsteder hjælper både planeten og højner den kollektive menneskelige bevidsthed på en effektiv måde.

Inner Freedom Journeys handler ikke bare om at skabe mirakuløse resultater for deltagerne – formålet er også være med til at rense/fjerne blokeringer  i de planetare meridianer og chakraer – for på den måde at bane vejen for et kvantespring i den globale bevidsthed. Dette arbejde kan ske gennem Presence work og andet spirituelt arbejde på kraftsteder.

Vi er meget inspirerede af Robet Coons Earth Chakra kort og arbejde iøvrigt. Du kan læse mere på Robert Coons website:www.earthchakras.org. Vores arbejde har være tæt forbundet med en af Jordens primære meridianer – ”the Rainbow Serpent” eller ”Michaels linien”. Alene og sammen med mange vidunderlige mennesker har vi lavet energiarbejde på mere end 20 kraftsteder på denne linie og på omkring 50 andre kraftsteder rundt omkring i verden.

På kortet overfor kan man se, hvordan Michaels linien forbinder helligsteder hele vejen rundt om planeten. Cornwall + Shaftesbury + Glastonbury + Avebury i England, Odense+Roskilde+ København i Danmark, Moskva i Rusland, Kailash Mountain i Tibet, Bali i Indonesien, Uluru (Ayers Rock) i Australien, Machu Picchu i Peru og mange, mange flere.

Det individuelle perspektiv – hvad med dig?

“It is not a miracle to walk on water – it is a miracle to walk on this earth.” – Thich Nhat Hanh

Formålet med alle aktiviteter i Centre for Inner Freedom er at katalysere din rejse tilbage til enhedstilstanden. Det sker, når dit perspektiv skifter – fra dualisme til oplyst klarsyn – gennem ydre og indre rejser.

Ingen kan fortælle dig, hvordan din rejse ser ud – det er et mysterie, du selv skal opdage.Og i realiteten er der ikke nogen ”endestation” – for vejen er målet. At vandre med ubetinget frihed i hvert skridt – hvert åndedræt. En tilstand hvor ”væren” er det primære og ”gøren” sekundært – og ikke den anden vej rundt. Det udelukker på ingen måde ”gøren”,for når livet leves fra værenstilstanden bliver din gøren langt mere præcis, meningsfuld og væsentlig.

Denne tilstand af væren er nemmere at træde/falde ind i, når vi er i naturen eller på helligsteder. Det skyldes den “no-mind-vibration”, der er på disse steder – i modsætning til de meget kompakte mind-felter (eller mine-felter :o)) der er i storbyerne. Vi kunne også kalde det en højere vibration på kraftstederne, der hjælper os med at komme i resonans med vores højere selv. Vores højere selv bor i hjertets stilhed – som på smukkeste vis er en spejling af den stilhed, vi finder i naturen eller i en tom katedral.

Det er derfor at så meget af vores arbejde finder sted i naturen og på helligsteder. Inner Freedom rejserne ind i Jordens landskabstempler er en kraftfuld katalysator på din egen indre rejse.

Hvad er landskabstempler?

At gå i naturen er at gå i Guds tempel. Ligesom i fraktaler gentages Universets gudommelige mønstre i mindre og mindre udgaver. Det betyder blandt andet at planetens energikrop har strukturer, der minder om de strukturer, vi finder i den menneskelige energikrop – manifesteret som f.eks. chakrasystemer i landskabet. Disse energistrukturer gentages i forskellige landskabstempler og varierer i størrelse fra flere tusinde kilometer (Tyrens Linie) til bare 100 meter (Externsteine i Tyskland).

Et eksempel er Tyrens Linie, der strækker sig fra rodchakraet i Nordafrika helt op til kronechakraet i Norge (Jotunheimen). Se tegning til højre.

Du kan også opleve et kraftfuldt chakra landskabstempel på Samsø (Centre for Inner Freedom ligger i hjertechakraet af dette :o)). Samsø er 30 km lang og er af eksperter blevet kaldt den nye Iona – en hellig ø i Skotland, der også har et kaftfuldt landskabstempel.

At vandre gennem Samsøs landskabstempel er en healende rejse gennem både dine egne og øens chakraer.