Bruhn and Cecil

Cecil Rye Olsen and Carsten Bruhn-Henriksen

Cecil Rye Olsen og Carsten Bruhn-Henriksen (kaldet Bruhn) underviser begge på Center for Indre Frihed.

Siden de (i forskellige processer) brød igennem til indre frihed i 2004 har de afviklet kurser og pilgrimsrejser i Danmark, Tyskland, Peru, New Zealand, Australien, Filippinerne, England, Skotland, Wales, Østrig og Italien.

Cecil

Jeg er født i 1968 og har boet på Samsø sammen med Bruhn i mere end 22 år og elsker at være lige her. Hver dag er jeg bevidst om det privilegie, det er at have smuk natur, fred og plads omkring sig – og allermest af alt at føle sig så forbundet til øen, havet og alt det, der gror og trives her.

Jeg er dybt optaget af bevidsthed og forbundethed på alle måder og er i gang med en livslang undersøgelse af, hvad det betyder at være menneske lige HER, lige NU – Hvad sker der, hvis vi tør være nærværende, kærlige, sårbare, åbne, autentiske, modige og medskabende?!

Jeg deler mine erfaringer og indsigter på mange forskellige måder i de retreats jeg/vi tilbyder her på Samsø og andre steder i verden.

Email: cecil@innerfreedom.dk

Mobil: +45 29924348

Bruhn

Jeg er født i 1969 og bor på Center for Indre Frihed sammen med Cecil og Milla, vores datter.

Siden jeg var barn har jeg haft oplevelser af spirituel karakter men blev først fokuseret i min søgen, da jeg kom op i tyverne. Jeg oplevede en eksistentiel meningsløshed, der lå som en understrøm i mit liv, på trods af at jeg bogstaveligt talt havde fået alle mine drømme og ønsker opfyldt i det verdslige liv – både med hensyn til familie, bosted, job og hobbies. Denne understrøm af meningsløshed var over en seks årig periode både en pine og en drivkraft hen imod friheden.

Siden gennembruddet d. 6. marts 2004 har jeg levet i den frie tilstand og jeg kan ikke finde ord, der beskriver min taknemmelighed til alle mine lærere og resten af dette forunderlige univers. (Læs mere om Bruhns oplysnings-proces under Hvad er Indre Frihed og Oplysning)

Jeg har en lang akademisk uddannelse bag mig, som det har taget mig flere år at komme over :o). Jeg har også uddannet mig til elastiksprings-, ski- og inline-instruktør. Ekstremsport var en del af min søgen efter nuets forunderlige virkelighed – til tider med lidt for ekstreme oplevelser til følge :-).

Så fandt jeg ud af, at de vildeste oplevelser kom, når jeg sad helt stille på en pude. Jeg har praktiseret yoga og meditation under nogle af denne klodes mest fantastiske spirituelle lærere og jeg har forbundet mig til endnu flere mestre igennem inspirerende bøger og meditationer. Jeg har studeret og arbejdet med kinesiologi, energiarbejde og healing og er dybt taknemmelig for al den hjælp jeg har modtaget.

Siden 1999 har jeg i erhvervslivet arbejdet som procesleder, foredragsholder og coach for individer, teams og organisationer i europæisk erhvervsliv. Personlig udvikling har været omdrejningspunktet i alle de træningsforløb, jeg har faciliteret. Jeg elsker at være sammen med andre mennesker om at skabe indsigter gennem direkte oplevelse og efterfølgende dialog – ikke gennem tunge teoretiske monologer.

I vores spirituelle retreats og seminarer, der i højere grad handler om personlig afvikling end personlig udvikling, er nærvær det primære værktøj, understøttet af meditationer, øvelser og undervisning. Jeg oplever at alt foregår i et forunderligt flow – guidet af indre frihed. Se mere her: Hvordan Vi Arbejder og Aktivitetskalender

Email: bruhn@innerfreedom.dk

Mobil: +45 27119922