Bruhn and Cecil

Cecil Rye Olsen and Carsten Bruhn-Henriksen

Cecil Rye Olsen og Carsten Bruhn-Henriksen (kaldet Bruhn) underviser begge på Center for Indre Frihed.

Siden de (i forskellige processer) brød igennem til indre frihed i 2004 har de afviklet kurser og pilgrimsrejser i Danmark, Tyskland, Peru, New Zealand, Australien, Filippinerne, England, Skotland, Wales, Østrig og Italien.

Cecil

Jeg er født i 1968 og bor på retreatcenteret her på Samsø sammen med Bruhn og Milla – vores datter, som blev født i 2001 og skinner som en anden sol i mit hjerte :o)

Jeg er cand negot (afsætningsøkonom med fransk og engelsk) fra Syddansk Universitet. Umiddelbart efter universitetet gik jeg på Reklameskolen i København i 1½ år. Efter det arbejdede jeg i reklamebranchen i 6 år – super samsaras vugge ;o) Her lærte jeg mange interessante ting om illusion og virkelighed, men allermest om autencitet. Efter 6 år sagde min krop simpelthen stop til stressniveauet, arbejdspresset og den afgrundsdybe mangel på autencitet jeg følte indeni. Det blev begyndelsen på en laaaaang og bumpet rejse tilbage til mit hjerte…..

Lige i kølvandet på en kæmpe krise i efteråret 2003 kom en peride med en række meget kraftfulde retreats og satsangs, der så kulminerede i en 10-dages proces, hvor jeg modtog oplysningens gave….den 6. september 2004 blev hele mit væsen fyldt ud med guddommelig bevidsthed…den opløste mig fuldstændig ud i intetheden….og gjorde mig til alting i stedet for….

Mit hjem er i mit hjerte, og i det er der en oplevelse af uendeligt rum, en fuldstændig indre frihed og en boblende understrøm af kærlighed, glæde og humor, der ikke er betinget af noget som helst…som altid er der – også når jeg græder. Der er ingen ord, der kan beskrive det intense nærvær, der strømmer gennem mit system. Livet er fyldt af liv, så såre simpelt og helt naturligt, fordi jeg ikke længere forsøger at holde noget væk eller holde noget tilbage :o)). Jeg vil gerne give gaven videre – det er ligesom indbygget i den, tror jeg……..at dele nærværet og oplevelsen af hvor magisk livet på denne planet er. At kunne se det fuldendte i hvert øjeblik – lige her, lige nu.

Email: cecil@innerfreedom.dk

Mobil: +45 29924348

Bruhn

Jeg er født i 1969 og bor på Center for Indre Frihed sammen med Cecil og Milla, vores datter.

Siden jeg var barn har jeg haft oplevelser af spirituel karakter men blev først fokuseret i min søgen da jeg kom op i tyverne. Jeg oplevede en eksistentiel meningsløshed, der lå som en understrøm i mit liv, på trods af at jeg bogstaveligt talt havde fået alle mine drømme og ønsker opfyldt i det verdslige liv – både med hensyn til familie, bosted, job og hobbies. Denne understrøm af meningsløshed var over en seks årig periode både en pine og en drivkraft hen imod friheden.

Siden gennembruddet d. 6. marts 2004 har jeg levet i den oplyste tilstand og jeg kan ikke finde ord, der beskriver min taknemmelighed til alle mine lærere og resten af dette forunderlige univers. (Læs mere om Bruhns oplysnings-proces under Hvad er Indre Frihed og Oplysning)

Jeg har en lang akademisk uddannelse bag mig, som det har taget mig flere år at komme over :o). Jeg har også uddannet mig til elastiksprings-, ski- og inline-instruktør. Ekstremsport var en del af min søgen efter nuets forunderlige virkelighed – til tider med lidt for ekstreme oplevelser til følge :-).

Så fandt jeg ud af, at de vildeste oplevelser kom, når jeg sad helt stille på en pude. Jeg har praktiseret yoga og meditation under nogle af denne klodes mest fantastiske spirituelle lærere og jeg har forbundet mig til endnu flere mestre igennem inspirerende bøger og meditationer. Jeg har studeret og arbejdet med kinesiologi, energiarbejde og healing og er dybt taknemmelig for al den hjælp jeg har modtaget.

De sidste 15 år har jeg i erhvervslivet arbejdet som procesleder, foredragsholder og coach for individer, teams og organisationer i europæisk erhvervsliv. Personlig udvikling har været omdrejningspunktet i alle de træningsforløb jeg har lavet. Jeg elsker at være sammen med andre mennesker om at skabe indsigter gennem direkte oplevelse og efterfølgende dialog – ikke gennem tunge teoretiske monologer.

I vores spirituelle retreats og seminarer, der i højere grad handler om personlig afvikling end personlig udvikling J, er nærvær det primære værktøj, understøttet af meditationer, øvelser og undervisning. Jeg oplever at alt foregår i et forunderligt flow – guidet af indre frihed. Se mere her: Hvordan Vi Arbejder og Aktivitetskalender

Email: bruhn@innerfreedom.dk

Mobil: +45 27119922