Centre for Indre Frihed tilbyder: Retreats, pilgrimsrejser og ski-retreats.

Flow Skiing Retreat 2024

1 uges kursus med masser af inspiration, sjov, flow-øvelser, skiløb og meditationer

I dette retreat arbejder vi på at sætte dig og dine ski fri – for altid. At være fri af sindet er at leve i flow – solidt plantet i nuet. Dette betyder at dit skiløb – og dit liv –  bliver uanstrengt, nærværende og meningsfuldt i hvert eneste øjeblik.

Du vil opleve flow-ski-øvelser og -principper, der er udviklet igennem de sidste 20 års kurser.

2024 kurset vil ligesom de sidste par år også indeholde elementer af Alexander teknik – et værktøj, der giver frihed og lethed i vores bevægelser – en unik oplevelser af indre frihed.

Se detaljer i beskrivelsen ved at klikke på linket

For mere information: Klik her

Cirkel på strand stor

Pilgrimsvandring/Retreat - "En Rejse Gennem Chakraerne”, Samsø

5.-11. august 2024

Samsø er blevet kaldt den nye Iona (hellige ø i Skotland) af Peter Dawkins, som er en af ​​de førende landskabstempel eksperter i verden.

Samsøs landskabstempel har strukturen af syv chakraer gående fra rod-chakraet i Brattingsborgs smukke skov på den sydligste del af øen til krone-chakraet i det kuperede nordlige landskab, kaldet ”Issehoved” :o)

Denne kraftfulde pilgrimsvandring tager os gennem øens chakraer og chakraerne i vores egne indre landskaber. Der bliver 3 dage med vandring (ca. 10-13 km om dagen) og energi- og nærværs-arbejde på forskellige kraftsteder i naturen. Der vil desuden være 3 dages procesarbejde med chakraerne på Inspiratoriet de dage, hvor vi ikke vandrer.

Vi bor alle dage på Inspiratoriet, et retreatcenter bygget på vores gamle gård beliggende i det åbne landskab meget nær det, vikingerne kaldte “Kærlighedens Bugt” i hjertechakraet af øens landskabstempel.

Se flere detaljer om program og praktik her

Seminarer/Satsangs med Cecil og Bruhn:

Hvis du har mod på at lave et arrangement kommer vi (når kalenderen tillader det) gerne ud og faciliterer en temadag/satsang/seminar/workshop med minimum 20 deltagere. Skriv til os med dine idéer.