info@innerfreedom.dk| +45 29924348

activities

Centre for Indre Frihed tilbyder: Retreats, pilgrimsrejser, seminarer/satsangs og individuelle forløb.

Retreats og pilgrimsrejser

Find din Naturlige Kraft

1 års spirituel og praktisk permakultur (Fire årstider – fire retreats)

image001

Der er kun ét liv !

Det er den samme livskraft der flyder gennem alting – myre, orm, æble, menneske – alting vævet sammen i gensidige forbindelser. Intet opstår udenfor denne forbundethed.

Permakulturen tager udgangspunkt i forståelsen af denne sammenhæng og på forestillingen om, at det er muligt at skabe levende systemer, der vedvarende tilfredsstiller menneskelige behov og samtidig tilgodeser dyr, planter og jord – i en smuk, frodig og gensidig proces.

Hver årstid åbner forskellige både sarte og kraftfulde temaer, som vi kan opleve og undersøge, så vi kan lære, hvordan vi kan stille os til rådighed for energi-flowet i altings forbundethed. Hvert retreat er en organisk proces, som folder sig ud i relation til årstiden, gruppen og det, der bevæger sig i os.

For mere information: Klik her

Seminarer/Satsangs med Cecil og Bruhn:

Hvis du har mod på at lave et arrangement kommer vi (når kalenderen tillader det) gerne ud og faciliterer en temadag/satsang/seminar/workshop med minimum 20 deltagere. Skriv til os med dine idéer.

Individuelle forløb

Vi tilbyder sessioner af ca. 1 times varighed, hvor du har mulighed for at arbejde dybere med din personlige proces. Redskaberne er samtale, EFT, mindfulness øvelser, guidet meditation, krops- og energiarbejde, resonans m.m.

En session koster 750 kr. (600 kr per time for forløb over minimum 3 gange) og varer ca. 1 time – skriv eller ring til os for at aftale en tid på info@innerfreedom.dk  eller på 27119922 (Bruhn) eller 29924348 (Cecil).

Vi tilbyder også sessioner via telefon – koster 450 kr per time (minimum 1 time).

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save