info@innerfreedom.dk| +45 29924348

activities

Centre for Indre Frihed tilbyder: Retreats, pilgrimsrejser, seminarer/satsangs og individuelle forløb.

Retreats og pilgrimsrejser

Flow Skiing Retreat – 10-17 marts – i Dolomitterne, Italien

Flow ski instruktion

Kombiner din næste skiferie med mindfulness, storslået natur, masser af sjov – og frihed. I dette retreat oplever vi, hvad det vil sige at sætte sig selv og sine ski fri! At være fri af sindet er at leve i flow – i det uendelige nu. Klik på titel-link for mere info.

 

 

Med Naturen som Læremester

Spirituel og praktisk permakultur – 5 dages sommerretreat på Samsø, 23.  -28. juli 2019

Med NaturenDer er kun ét liv!

Det er den samme livskraft der flyder gennem alting – myre, orm, æble, menneske – alting vævet sammen i gensidige forbindelser. Intet opstår udenfor denne forbundethed.

Permakulturen tager udgangspunkt i forståelsen af denne sammenhæng og på forestillingen om, at det er muligt at skabe levende systemer, der vedvarende tilfredsstiller menneskelige behov og samtidig tilgodeser dyr, planter og jord – i en smuk, frodig og gensidig proces.

På dette retreat kommer vi til at arbejde på mange forskellige måder – både meditativt, contemplativt og praktisk – med forbundetheden og permakulturens etik og retningslinier for, hvordan vi kan omsætte den i praksis til bæredygtige livfulde liv. Om formiddagen arbejder vi primært teoretisk/meditativt, om eftermiddagen med praktiske øvelser, guidede meditationer oma. i skovhaven eller andre steder i Samsøs smukke natur.

Seminarer/Satsangs med Cecil og Bruhn:

Hvis du har mod på at lave et arrangement kommer vi (når kalenderen tillader det) gerne ud og faciliterer en temadag/satsang/seminar/workshop med minimum 20 deltagere. Skriv til os med dine idéer.

Individuelle forløb

Vi tilbyder sessioner af ca. 1 times varighed, hvor du har mulighed for at arbejde dybere med din personlige proces. Redskaberne er samtale, EFT, mindfulness øvelser, guidet meditation, krops- og energiarbejde, resonans m.m.

En session koster 750 kr. (600 kr per time for forløb over minimum 3 gange) og varer ca. 1 time – skriv eller ring til os for at aftale en tid på info@innerfreedom.dk  eller på 27119922 (Bruhn) eller 29924348 (Cecil).

Vi tilbyder også sessioner via telefon – koster 450 kr per time (minimum 1 time).

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save